♥♥Lebaran ukhwah♥♥

Jawapan Bagi soalan Ukhti Luthfiah

Monday, January 25, 2010

Bukan nak meraih populariti tetapi keadaan memaksa..aik..pandai mereka...ana nak coment semula yg ukhti tnye tu tak boleh...tak dapat dipaparkan katenye..so ana terpaksa masukkan dlm blog..memang licik..semua sudah disekat aksesnya..baru ana merasai betapa ada kesahihan yang terselindung..kalu ukhti tak percaya copy lah penggan di bawah dan paste dlm fb..Klau ukhti berjaya bagitahu...

ow..mengikut apa yang ana ketahui,pengasasnya memang mempunya rekod buruk dlm persekolahan(zaman remajanya) dan merupakan salah seorang yng berperanan dlm organisasi alumni yahudi yg ada ana selitkan sedikit maklumat di sini

kalu di bacakan sejarahnya, beliau penah menggodam laman sekolah dan organisasinya utk berseronok dan tidak mustahillah,dia boleh lakukan seprti di sini dan sini


cuma berita yang mengatakan FB sebagai ejen CIA itu xdapat nak dibagitan buktinya krn tidak diizinkan.
Kalau difikirkan sejenak, best la pihak kuffar membuat keje dgn menggunakan segala kemudahan di zaman globalisasi ni, sedangkan umat islam terus membekukan diri dgn tggapan diatas..so bace ni apa pandangan ustaz zaharuddin tentang FB ni di sini


cuma kita ambiklah kesempatan yg ada ini utkk menyebarkan syiar islam, menerangkan apa itu islam, dan menangkis segala hujah2 mereka yg mengatakan islam itu agama pengganas,ganas...

Untuk maklumat anti, kesatuan islam eropah telah membangunkan laman sosila untuk membangunkan ekonomi islam dan menggalakkan penggunaan produk islam yg ada ana link dlm fb ana..


Harap ukhti boleh mendapat sedikit maklumat dari ini..Kalu da pepe(kurang memuaskan) habaq mai..dan tambahan di sini

p/s : tekan perkataan yang telah di 'link'kan utk tengok bukti...

No comments:

There was an error in this gadget
 

♥AsmaulHusa♥

ღ♥HijRiahღ♥

♥Malaysia♥

~Kehidupan~

ღ♥UsRah Jannatiღ♥

Blogger news

Blogroll

get this widget here

Most Reading

Gambar renungan

Total Pageviews